• SFF- HvGIF 4-1

Super derbyvinst och tredje raka i serien ,ytterligare ett utmärkt spel av ff-spelarna som visar fantastiska spel veckan efter veckan. Vi började första halvlek bra, men det kändes ändå som en tuff match och med ett par väldigt märkliga domaravgöranden till vår nackdel svarade laget på ett bra sätt. Vi hade kontroll på spelet, bra spel och ett par av chanser. Ett härligt skott av Petar, som målvakten gjorde en utmärkt räddning, samt ribban från en frispark när Petar gjorde ett fint skott.Vi höjde tempo i spelet och efter en kanon spel som påbörjades från våran målvakt upp till Petar som hittade Milan efter en klass mottagning och enda bättre avslut för 1-0.Gif försökte lyfta upp många bollar men FF backlinjen fixade ganska lätt alla.Andrej hsde Kanon redning u 44 match minut. I andra halvlek kom vi ut ännu mer offensivt och med tydliga instruktioner om hur vi ska straffa GIF och deras spelsystem efter en utmärkt aktion inledd av vår backlinje och avslutat av Petar inlägg som hittade Viggo som gjorde 2-0. laget fick vingar och började skapa fler chanser. Målet till 3-0 följde på en frispark som Petar gjorde på hans klass style. GIF försökte ta sig in i matchen genom långa bollar, de reducerade till 3-1, men inte långt efter kom vändpunkten i matchen när Obed gjorde säsongens mål när han dribblade en av gif mittback och med ett bombskott satte bollen in i krysset för 4-1. Seger och fortsättning på det väldigt bra spelet Men det är ingen avkoppling för att redan på söndag den 28 april spelar vi cupmatch mot Gislaved på hemmaplan i Sävsjö. Tack till alla som kom idag så ses vi på söndag kl 15:00 Herrsenior 27 apr 1kommentar
  • Hemmamatch!

Varmt välkomna på fredag när Hvetlanda GIF gästar oss! Vi hoppas på varmare väder, att grillen tänds och mycket publik! Herrsenior 22 apr 0kommentarer
  • Stensjöns IF-SFF 1-4

En till utmärkt match och fantastisk prestation av FF killarna på bortaplan samtidig andra vinsten i rad i serien. Bra start på matchen och full kontroll över spelet mot ett lag som tydligt satte defensiv taktik och försökte spela på kontringar som våra försvarsspelare enkelt löste. Det tog lite tid för oss att bryta igenom motståndarens täta försvar, men efter 30 minuter av matchen tog vi en 1-0 ledning när Viggo hittade Milan med en fantastisk pass.efter 5 minuter vi fick en hörna som Petar skickade in i boxen och bollen hamnade på Milan som var på rätt plats 2-0.Vi kunde ha ökat på skillnaden i första halvlek, men ett mål blev underkänt och SIF målvakt gjorde ett bra jobb och hade fina räddningar . I andra halvlek fortsatte vi i samma takt, spelade vårt spel men med väldigt dåligt väder och snö gjorde det svårt för oss att spela bra. Men vi lyckades göra ett mål till 3-0 när Milan efter en härlig action och ett snabbt anfall hittade Bruno som gjorde målet. SIF reducerade sedan till 3-1 från frispark och försökte öka speltempot mot slutet, men vi spelade bra taktiskt och lyckades avgöra matchen när Milan gjorde 4-0 med ett härligt mål efter fint pressspel. En till viktigt seger inför den nya matchen som väntar oss nästa fredag när GIF kommer på besök. Vi ses alla den 26 april i Sävsjö. Herrsenior 20 apr 1kommentar